MacbookHeadsetz's Blog

Macbook Hörlurar

Categories: Blog December 18, 2012 @ 7:15 AM 0 Comments      

Macbook Hörlurar

Crème de la crème av bärbara Apple-dator linje är ingen annan än MacBook Pro. Med alla nuvarande makt en stationär i en bärbara-paketet, du kommer att hamna imponerad av alla grejer som du kan göra med det . Från försöka lek och mig igenom mellan, om du föredrar en dator som har energi du vill med alla coola faktorn Du kan inte förneka, det är faktiskt frågor som drömmar är gjorda . Det finns inte en annan dator ute som kommer ger dig MacBook Pro erfarenhet men MacBook Pro.

Nedan finns några sätt att få mer från erfarenhet:

1. Det väsentliga konfigurationen inkluderar en 2,2 GHz Core i7 Intel Quad Core-processor med 6 MB delad L3-RAM eller du kan uppgradering i viss 2,5 GHz i7 processor med 8 MB delat RAM för optimal effekt.

2. Även om 4 gig RAM innanför standardkonfigurationen generellt massor av för majoriteten av användare, uppgradering till 8 spelningar ger dig en långt bättre MacBook Pro erfarenhet .

3. Många skulle upptäcker att den grundläggande 500 GB hårddisk är gott , men 750 GB-enhet finns också. För dem som vill störst i prestanda, uppgradering en 256 GB eller 512 GB SSD-enhet är dig.

4. Utveckling portar och kontakter erbjuda allt du behöver för nå för Mer. Utöka din video igenom Thunderbolt-port, USB 2.0-portar för anslutning något USB-driven, en Firewire-port, en MagSafe-port, en SDXC kortplats eller Gigabit Ethernet-port erbjuder alla expansionen Du kan faktiskt behov.

5. Visningsalternativ överflöd med alla Thunderbolt-porten. Inte bara kan Du ansluta till en standard MiniDisplayPort skärm, men du kan kontakt med flera sorters monitorer via adaptrar. DVI eller Dual Link DVI, VGA och HDMI-stöd är tillgängliga för utöka din MacBook Pro upplevelse vidare.

6. Anslut till webben på sätt att du inte någonsin föreställt med inbyggd Bluetooth.

7. Även om det inkluderar exceptionell ljud, med ljudutgången det är möjligt att kontakt med någon uppsättning högtalare du vill ge dig symbol av ljud.

8. De ljudportar också ger dig fulla stöd för att iPhone-headset med mikrofonen vilket innebär att du behöver inte få en särskild headset för radialkast eller spel.

9. Tal om radialkast, med inbyggd webbkamera det tar bara den klickande på en knapp vara njuter FaceTime chattar med vänner.

Macbook Hörlurar

Den konventionella MacBook Pro kan ge flesta användare all makt de vill för surfa nätet , arbetar med kontorsprodukter och även för spel. Men din ultimata MacBook Pro erfarenhet, lägga all klockor och visselpipor och dra nytta av egenskaperna betyder du har fått samband med en mycket lång tid.

Only class members may leave comments.